Dichow

  Cand. Psych.aut Bodil Dichow              Skovlybakken 14, 2840 Holte          Tlf.  (+45) 23 30 86 51

Behandling til børn

Når jeg møder børn og unge i min praksis vil det altid være på barnets præmisser. Jeg er optaget af hvordan barnet oplever og forstår den verden de lever i. Jeg lytter til børnene.

På billederne kan du se Søllerød Natur Park. Det er det område jeg benytter når jeg går med børnene. Det er et lukket fredet område, hvor man både kan gå en mindre og en større tur. Fælles er, at vi når til egetræet hvor der er en bænk, og her sidder vi og taler -drikker lidt juice og får lidt frugt. Når jeg går med børnene, sikrer jeg at de kan bevæge deres krop. De skal ikke sidde stille i et rum og samtale, hvor de har den direkte blikkontakt.

Der er nogle børn som kan have svært ved at formulere og sætte ord på hvad det er de oplever. Hvis et barn har oplevet en stor sorg, kan det være svært at forklare om svære følelser. For nogle børn er det nemmere at male billeder. Vi maler derfor og udtrykker os gennem farver og billeder. Maleriet er et redskab til at forstå sig selv og til at sætte ord på det som er så vanskeligt.

Jeg tager udgangspunkt i den udtryksmåde der er bedst for barnet.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte mig telefonisk.