Clairvoyance Rådgivning: for sjæl og sind ∞

  (+45) 50 10 81 00        clairvoyance@dichow.dk       Skovlybakken 14, 2840 Holte

Om mig

Jeg er uddannet som Cand.Psych.aut. og har i mange år arbejdet som ledende psykolog. Mit speciale er krise-psykologi og sexologi og derfor har jeg også arbejdet med seksuelle overgreb igennem mange år.
Fra jeg var barn, har jeg været optaget af spirituelle emner, og jeg har muligvis allerede været clairvoyant dengang, for jeg har altid haft forudanelser om ting, der skulle ske.

For lidt mere end 2 år siden påbegyndte jeg en uddannelse hos Maya Fridan som clairvoyant rådgiver og herfra tog min spirituelle udvikling fart. Dengang vidste jeg ikke hvad jeg gik ind til, men undervejs i forløbet opdagede jeg hvilke muligheder der ligger i at kunne tilbyde clairvoyant rådgivning.
Jeg har ingen forklaring på hvorfor jeg har fået det sådan, men hælder til den forklaring i lighed med parapsykologerne, at det kan være fordi jeg kan aktivere områder i hjernen, så jeg kan få adgang til disse særlige informationer. Desuden er jeg overbevist om at der eksisterer en åndelig dimension.
Jeg arbejder derfor i dag, som psykolog nogle af ugens dage og clairvoyant rådgiver på andre dage.

Normalt blander jeg det ikke sammen fordi det er to så forskellige discipliner. Kun hvis jeg bliver bedt om det af klienten trækker jeg på min psykologfaglige viden.

Jeg forstår det som en gave, at jeg har fået disse evner og mulighed for at bruge dem til at hjælpe andre.

 

 

Tilbage til top